Debat

Debat v. Jacob Aremark

Kropsbevidsthed ved Jacob Aremark

Fredag den 8. oktober 2021 kl 17.00
Sted: Yoga og meditationskolen i Bagsværd

Begrænsede pladser.....Pris kr 100,-

Tilmelding: morten@ymb / 40861953 (elever på skolen har gratis adgang)

   

Kroppen kan holde balancen, når vi cykler; men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale. Kroppen kan mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning. Kort sagt kan kroppen en hel masse ting, som den lille del af mig selv, jeg for det meste kalder for ”jeg”, ikke kan. 
De fleste mennesker som beskæftiger sig med yoga har en intuitiv fornemmelse af, at det forholder sig sådan. Og rigtig mange mennesker dyrker ikke bare yoga for den fysiske sundheds skyld, men også fordi de oplever at komme i kontakt med dybere lag af sig selv igennem yogaens bevægelser & øvelser. 
Workshoppen her handler om, hvordan du kan blive endnu bedre til at forstå de evner & ressourcer, som du kan få adgang til igennem forskellige former for kropslig opmærksomhedspraksis. Du vil dels blive introduceret til konkrete og lettilgængelige øvelser, som du kan anvende i hverdagen. Og du vil blive inviteret til at reflektere med på mere filosofiske overvejelser om, hvad kroppen overhovedet er for en størrelse, og hvilken rolle vores forhold til den spiller for vores almindelige liv og velbefindende.  
 
Om Jacob Aremark 
Jacob er forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber”. Han er cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed. Han er yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig. Desuden har han sort bælte (3. dan) i Aikido og en ManuVision kropsterapeut- & træneruddannelse.
Jacob laver uddannelse, kurser & workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb. 
Se mere på www. Aremark.dk

 

jacob laver en test

 

dof